Home » Blog » 5 voordelen van verlenging nagels met sjablonen

5 voordelen van verlenging nagels met sjablonen

1.Met een sjabloon kun je veel sneller een nagelverlenging maken als met een tip. Je hoeft geen tip uit te zoeken op maat te maken en vast te lijmen. Waar je dan ook weer op moet wachten tot de lijm helemaal is uitgehard en die je dan ook nog eens transparant(glad) en in vorm moet vijlen. Deze stappen ga je allemaal overslaan als je gebruik maakt van nagel sjablonen.

 

2.Het is uiteraard wel belangrijk dat je het sjabloon goed plaatst, want het is niet altijd zo dat dat de sjabloon goed aansluit aan de nagel. Maar met een simpele ingreep met behulp van een schaartje kun je iedere sjabloon passend maken.

 

3.Zelfs bij een nagelbijter is het mogelijk om een sjabloon te gebruiken. (Uitgezonderd als er bijna geen nagelplaat meer aanwezig is.) En dat is beter als dat je een tip gebruikt want door de omhoogkomende top past deze helemaal niet goed. De vingertop raakt bij langdurig bijten verdikt dit komt omdat er wat eeltvorming komt daar waar iedere keer de nagel afgebeten wordt. O ja dat lukt wel als je heel veel lijm in de tip doet en flink op de nagel duwt maar dit is niet de bedoeling de huid zit nu vastgeplakt dit is vragen om een allergische reactie. Oplossing een sjabloon te gebruiken.

 

4.Een sjabloon kun je ook gebruiken om een reparatie uit te voeren. Is er een stukje weggebroken van de top dan plaats je een sjabloon. Als je dan wat product op het sjabloon tegen de nagelrand legt kun je de nagel repareren.

 

5.En of je nu een korte nagel (een shortie) maakt of een hele lange een stiletto het is allemaal mogelijk met behulp van een sjabloon.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.