Home » webshop » Klantenservice/garantie

Garantiebepalingen

Nailsbywilma  staat garant voor de deugdelijkheid en/of bruikbaarheid van haar producten, conform de specificaties zoals aangeboden op de webwinkel.

Als ingangsdatum voor de garantie wordt de op de afleverbon/factuur vermelde dagtekening gehanteerd.

 

Op alle elektronische producten zit één jaar garantie (hetzij anders aangegeven op de website van nailsbywilma. Bij de uv-lampen geldt de garantie alleen voor de (meegeleverde) lamp zelf dus niet voor evt. vervangende lampen.

Op alle overige producten van nailsbywilma zit één maand garantie. Alle defecte producten welke binnen de garantie vallen kan de klant aan nalsbywilma retourneren met een kopie van de factuur en indien mogelijk in de originele verpakking, de (eventuele) verzendkosten van de retourzending komen voor rekening van de klant, hetzij anders overeengekomen met nailsbywilma.

De producten worden binnen 14 werkdagen gerepareerd of door ons vervangen door een nieuw exemplaar. Zonder factuur en/of zonder originele verpakking kan de klant geen beroep doen op de garantie. Als de klant zelf het product heeft geprobeerd te repareren of dit elders heeft laten doen vervalt de garantie eveneens. Van producten zoals nagellak, uv-gel, vloeistoffen e.d. die wel geopend en/of gebruikt zijn vervalt de garantie.